Woolrich Jassen Sale – Winterjassen Goedkoop en Kopen

Het succes van het merk Woolrich is een Italiaans – Amerikaanse coproductie. Sinds het einde van de jaren negentig, worden de modieuze stijlen van Andrea Cane ontworpen in Italië. Het idee van een bijzonder weerbestendig en kwalitatief hoogwaardige outdoor kleding gaat echter terug naar het begin van de negentiende eeuw. Op dat moment, de Amerikaan John Rich gemaakt in zijn woonplaats Plum Run voor de arbeiders van de plaatselijke visfabriek een solide gat in uitstekende kwaliteit: de Woolrich jassen sale. Al decennia lang, één bekend van kwalitatieve en praktische redenen, deze kast, totdat ze eindelijk bekend abrupt buiten de grenzen van de Verenigde Staten. Italiaanse mode scouts ontdekte de exclusieve jassen en het idee geïmporteerde onmiddellijk – Woolrich werd de internationale top leveranciers.
De meest bekende model van Woolrich is de nobele verwerkt Woolrich Arctic Parka. Zijn handelsmerk zijn naast de opvallende vacht voering en de extra dikke bekleding Woolrich arctic parka vooral trendy hoekpositionering van zakken aan de voorzijde van de mantel. Oorspronkelijk bedacht praktische en bovendien noodzakelijk redenen om werknemers te beschermen tegen koude handen, hebben de kant van de aarde zakken lang beschouwd als trendy merk. Een perfecte match voor het koude seizoen is het ultieme hoofddeksels: de Woolrich Ushanka. Russische afkomst, het model met oor warming zijflappen en fijn lamsleer past uitstekend in het ensemble een modieuze wintergarderobe. Woolrich uitwisselingen kou richting stijl.
Woolrich Heren Luxury Arctic Parka Fox Navy
Woolrich Dames Wool Face Patrol Down Parka

  • Shell: 47% poly 40% wol, 11% acryl, 2% nylon, 7,25 oz.
  • Innerlijke kap voering: 100% merino wollen trui, 5.75 oz.
  • Lichaam & mouw voering: 100% poly taffeta, 2,25 oz.
  • Isolatie: 90% Ganzendons, 10% ganzendons veren, 650 vullen
  • Center back lengte: 33
  • Verzorgen van instructies: verwijderen van bont; stomen
  • Geïmporteerd

Ook een uitstekende bescherming tegen vorst biedt Woolrich winterjas en de trendy jasje modellen voor vrouwen. Woolrich beneden jassen bieden dezelfde bescherming tegen de kou, maar in vergelijking met Unisex Arctic Parka aanzienlijk meer vrouwelijke versie. Met Umlegkragen, riemen en op maat gesneden van de vrouw van de wereld blijkt dus ook in de winter zijn modieuze soevereiniteit.
Het merk essentie van Woolrich is nog steeds de sterk gevoel voor traditie. Tal van producten hebben sinds hun eerste ontwerp ongewijzigd gebleven. De typische “Buffalo check shirts” al sinds 1850 deel uit van het repertoire van het merk. Noch grote ingrepen zijn gedaan in het ontwerp van de al even beroemde “Railroad Vest”. Beide producten zijn vandaag de dag beschikbaar zijn voor de woolrich jas outlet geest van het oorspronkelijke werk kleren met een hoge identificatie waarde in het dagelijks leven. Deze authenticiteit is commitment en een garantie voor het label Woolrich, waarvan de mode is al meer dan een eeuw met succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *