Woolrich Jassen Sale – Winterjassen Goedkoop en Kopen

In 1830 zag Woolrich Jas Outlet het licht in de Verenigde Staten. Het bedrijf is gesticht door John Rich en Daniel McCormick. Het is de oudste producent van outdoor wear in de Verenigde Staten. Waar Woolrich destijds begon met het produceren van stoffen voor de vrouwen van jagers is Woolrich Jas uitgegroeid tot een iconisch bedrijf met een eigentijdse en subtiele benadering van militaire, outdoor en utilitaire stijl. Woolrich kan vandaag de dag beschreven worden als comfortabel en duurzaam. Oger biedt onder andere de prachtige Woolrich jassen sale aan samen met een aantal accessoires zoals sjaals, mutsen & petten.
In de jaren 1970, zoals kamperen activiteit populair werd, Woolrich concurrent merken toegenomen, zoals L.L. Bean, Timberland, het North Face, Patagonia en Columbia Sportswear. Bijgevolg Woolrich arctic parka, in 1990, het productiebedrijf bleef af, die hen tijdens de 5 daaropvolgende jaren tot een massale ontslag van 1.300 werknemers en 6 sluiting van Woolrich jas sale de fabriek in Pennsylvania, Nebraska en Colorado gebracht. De productie werd overgebracht naar Mexico. Het personeel aantal bleef afnemen tot 500 in 2008 en 200 in 2013.
woolrich-heren-comfort-shirt-jkt-navy
Woolrich Heren Comfort Shirt Jkt navy
Comfort Shirt jacket uit de nieuwe Woolrich collectie. Gevuld met het unieke EVOdown, de ultieme evolutie in dons alternatieven. Het speciale zachte stretch – nylon geven de jas een luxe en zeer comfortabele uitstraling. De Woolrich jas heren in een overhemd stijl pasvorm is (zoals met een overhemd) met knopen te sluiten. 2 borstzakken en 2 steekzakken aan de voorzijde met rits te sluiten. Model: Woolrich Comfort Shirt Jkt navy WOCPS2420.
Ondanks al deze tegenslagen, werd Woolrich gered uit de samenwerking met Portland producten voor de productie van schoenen in 2013. Vandaag de dag, na 180 jaar, het merk blijft een leider in de outdoor kleding en vooral met zijn traditionele check shirts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *