Woolrich Heren Jassen Online Kopen, Woolrich Winterjassen, Woolrich Jas Outlet

Woolrich is de oudste, nog steeds de productie van sportkleding fabrikant in de wereld. Het werd opgericht in 1830 – de naam zegt het al – in het kleine stadje van Woolrich, Pennsylvania. De huidige mode combineert traditie met de functie: De parka’s zijn modern en getailleerde pasvorm, aangebracht uit een katoen-nylon mix met Teflon. Handelsmerken zijn de hoge kwaliteit ganzendons, het konijn en vos woolrich outlet nederland bontkraag en pure natuurlijke kleuren zoals blauw gletsjer, dennengroen en mokka bruin.
Woolrich is de oudste Amerikaanse bedrijven voor Outdoor Wear. Het bedrijf werd opgericht in 1830 in Pennsylvania en bestaat nog steeds. Bekend zijn zeer de Rustic Outdoor kleding voor mannen en de check patroon van rode en zwarte wollen stoffen.
Woolrich zijn kleren en internationaal. De eerste Woolrich jassen takken ontstaan in Canada en Japan. Italië kwam later het eerste Europese land toegevoegd. in Woolrich stopcontact. Speciale functies op de jaarlijkse omzet periodes in de zomer en de winter zijn in Woolrich. De kledingstukken aangeboden in Woolrich Outlet is niet anders uit de collectie bepaalde commercieel.
2Dit is het oorspronkelijke merkproduct, die veel goedkoper wordt aangeboden. De collectie van Woolrich wordt gedeeld door kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Samen, alle modellen, bekend van Woolrich plaid en hoogwaardige stoffen van wol, sommige nog in de oorspronkelijke kleuren zwart en rood. Innovatieve modellen tonen de check patroon in andere kleurencombinaties.
Onder de namen Woolrich jas heren Sundance het Amerikaanse bedrijf ook in Woolrich Outlet gewatteerde winterjassen voor mannen en vrouwen. Wanneer vrouwen model van het gebied rond de taille tot aan de taille wordt gesneden, de mannen model is slechts een gemiddelde.
Wie zou houdt liever de iconische parka. Dit is beschikbaar als dames- en herenmodel. De iconische woolrich jassen outlet outerwear beschermt het lichaam droog en warm, zelfs in slechte weersomstandigheden. Modellen van zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De prijzen zijn niet bindend. Met de verminderde goederen afzonderlijke items in bepaalde maten en kleuren, evenals beëindigde modellen uit vorige collecties. De duurzaamheid van de producten en de termijn voor het hele gezin.
Bekend om zijn bovenkleding label voorziet ook in de herfst / winter 2016 collectie stijlvolle stukken. De comfortabele Classic overtuigen met neutrale tinten en nobele Pelzbesätzen. De knitwear is ook perfect voor een verblijf in de bergen.
Het bedrijf is in 1830 door John Rich, die naar Amerika kwam als een immigrant uit Engeland, opgericht gepromoveerd van een origineel wollen molen tot een internationale traditie huis. De gevestigde merk richt zich op warme jassen en mantels en ging door de faciliteiten van het onderzoek in de vroege jaren 1940 in de Antarctische expeditie van Admiraal Byrd een naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *