Woolrich heren jassen online kopen, Woolrich luxe heren jassen online kopen bij OGER

Meer dan 180 jaren geleden werd de basis gevormd voor het succes van Woolrich jassen. Inmiddels is Woolrich een high end lifestyle – icoon voor dames en heren; het fashion label kent een brede jassen en parka collectie van pure luxe en buitengewone kwaliteit. Met de ruige outdoor als inspiratiebron maakt Woolrich alleen de allermooiste jassen en parka’s van de allerhoogste kwaliteit. Bekijk de ruime keuze Woolrich jassen bij Tip de Bruin.
Woolrich offers the finest in functional and elegant outerwear. An innovator in design and materials, Woolrich has developed breakthrough fabrics and treatments, from water resistant cottons to the thinnest insulates, to reinvent rustic staples with an urban edge. The full range collection includes a selection of smart separates in classic silhouettes, from cropped military blazers, such as a the Easton, to the sleek belted Monroe rain jacket that channels fifties glamour into modern outwear that’s ready for any occasion.

Woolrich is een merk dat staat voor outdoor kleding van kwaliteit en bestaat al meer dan 180 jaar. De naam van het merk zegt het al een beetje, het merk maakt vooral veel gebruik woolrich jas sale van echt wol in zijn producten. Tevens was Woolrich het eerste bedrijf ter wereld dat een rits gebruikte in een pantalon.
De traditie van op maat ontworpen wol is ontstaan bij de oprichter van Woolrich, John Rich. In 1830 bouwde Rich zijn eerst wollen molen in Plu Run, Pennsylvania. Vanuit zijn kar, welke werd voortgetrokken door een muilezel, verkocht hij zijn stoffen aan houthakkers, mijnwerkers en jagers.
In 1845 bouwde hij een molen een aantal kilometer verderop en verhuisde naar woolrich parka heren een plaats dat nu, door zijn komst, nog steeds Woolrich Pennsylvania heet. In zijn Woolen Mill wist Rich, door hard werken, van balen ruwe wol een superieure en functionele stof te fabriceren.
Woolrich is met deze rijke geschiedenis de langstlopende wolfabrikant van de Verenigde Staten.
Vandaag de dag is de molen in het dorpje Woolrich in Pennsylvania nog steeds het hoofdkwartier. Echter is het modemerk inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd lifestyle bedrijf met een uitgebreid assortiment met door outdoor geïnspireerde producten. Woolrich heeft producten van jassen en shirts tot zelfs tuinmeubilair.
De Woolrich collectie is inmiddels dus flink uitgebreid. Naast het feit dat ze de eerste waren die op de markt kwamen met een rits in de pantalon, is ook de tijdloze Railroad vest van destijds nog steeds een populair item. Ook van het geruite overhemd Buffalo (het houthakkersoverhemd) liggen de roots in de 19e eeuw, maar is tot op heden nog steeds een trendy item. Woolrich heeft inmiddels een ruime dames- en herencollectie met vele wol-accenten. Kortom, je kunt er echt niet langer omheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *