Shop Goedkope Woolrich Vrouwen & Mannen Arctic Parka

Het jaar is 1830 en de VS gewerkt om de spoorlijn over de woestijn te bouwen. Engelsman John Rich begon de bouw van de grootste ullmøllen, en dit groeide gedurende de jaren 1800. Steeds meer deelgenomen aan ontwikkeling, want het stroomde naar de mensen die echt zou moeten helpen om het spoor te Woolrich Arctic Parka ontwikkelen. Zij vonden uiteindelijk dat ze nodig hadden kleding te beschermen tegen de elementen. En dat was toen John Rich erachter kwam dat hij een kledinglijn zou beginnen. nu over 100 jaar later, had hij zijn 100ste verjaardag. Het bedrijf is gegroeid en bestaat momenteel uit een totaal van 260 medewerkers. Het begon met wol, en snel ontwikkeld tot kleding voor de jacht en visserij, alsmede handschoenen, shirts en sokken.
Woolrich is bekend om zijn Artic Parka, en is ’s werelds meest gewilde en exclusieve Woolrich winterjassen. Deze jassen werden ontwikkeld in de jaren 1970 tot een goede bescherming te bieden voor bouwwerken schoon werken in Alaska.
In 2009 opende Woolrich’s op te slaan in de meest trendy winkelstraat van Stockholm districten. En het ziet er als 1e stap om uit te breiden naar Noord – Europa. Hun visie is om de beste te worden in service en kwaliteit. Artic parka is al gespot op tal van beroemdheden die bladeren Jessica Parker en Penelope Cruz.
woolrich-heren-arctic-parka-df-tobacco-1
Woolrich Heren Arctic Parka DF Tobacco
Deze beige (TOBACCO) Arctic Parka DF van Woolrich is net even anders dan de originele Arctic Parka want heeft een smallere/modernere fit. Bij alle Arctic Parka’s is de buitenstof extra behandeld met DuPont Teflon, waardoor wind, kou en regen kansloos zijn. Komt nog eens bij dat deze beschermlaag vlekafstotend is.

  • Buitenkant: 60% Katoen, 40% Nylon
  • Voering: 100% Nylon
  • Vulling: 80% Eendendons, 20% Eendenveren
  • Bontkraag: 100% Coyote
  • Model: Arctic Parka DF TOB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *