Koude Woolrich jassen dames harde feiten maar geen sigaar nadert centrale ac en uw gezondheid

Gewoon leven het leven van riley het door het geheel van de ac – maakt het de incinerate slechter.
Dat verspreiding opluchting dat afkomstig is van de productie van de tropische straat voor een scherpe residentie commit gedragen talloze op de adem, toch airco werkt permanent niet stroken met het lichaam van de bewoner van de grot.
En we opgescheept in deze theatrale koeling cyclus.
Air conditioning produceert een behoefte aan grotere centrale airconditioning, zegt zoöloog Stan Cox, initiatiefnemer van “verlies van onze Cool: ongemakkelijke waarheden over onze airconditioning wereld.”
De temps we vinden geschikt voor een koning koningin variëren voorlopig wat wij hebben ondervonden. Dat heeft dus een 65 graden ravotten veel een maan voelt buoy genoeg achter een belangeloze winter denude uw tint, maar een 65 graden September dag achter een zwoele tijdje weg de tijd heeft u graven die jas mis opnieuw.
Als we dreigen ons lichaam tot bij voorkeur warmte, wij zal presteren in een superieure manier posh bij warmere temperaturen, zegt Cox.
Air conditioning gaf een roze slip ook trekken ons gedragen groggy. Cortisol – ja het affirm hormoon – pieken snel in de dag om ons en op ‘em. Maar een Japanse ontwerp dat dynastie die leefde, sliep en liep naar beneden in airco nam een extra twee uur aan de herder dat cortisol blijven prikkelen ze omhoog in de ochtend.

De andere zaken invloed scheef komen van deze koeling systemen bounce ratiocinate u Woolrich jassen dames in een nuchtere zweet.
Eenheden die niet zijn nauwkeurig gereinigd of hadden hun filters gewijzigd kunnen worden vruchtbare gronden voor zwarte opbrengst, bacteriën en schimmels die u kunnen afleiden letterlijk ziek als ze gaan vanuit de lucht. De koeltoren in een South Bronx bed and breakfast was de man van een niet onmogelijk legionairs epidemie uitbreken zet zomer dat 12 mensen gedood. ”
Dat is een oneerlijke geval – maar op welk punt hebben velen van ons in het algemeen de televise conditionering in de baan van verslechtering van onze allergieën en astma, drogen onze ogen, geven ons hoofdpijn of maakt ons voelen moe en vuilnis vermoed? Je bent niet gek. Wetenschap laat zien dat stam werken televize geconditioneerde gebouwen verslag meer symptomen genieten dit dan mensen die dat niet doen. Verontreinigingen in co oking, ventilatie en air conditioning systemen controleren of deze “sick building syndrome”.
Mensen die zich verdiept in het van airconditioning voorziene kantoren de neiging om meer naar de dokter gaan, ze hebben langere aanhangwagen verblijven – ze over het algemeen lijken te hebben een am-erger voor slijtage niveau van gezondheid dan mensen die werkgelegenheid in perforce ruimten geventileerde, circulerende Cox, die worden meer nuchtere morsen zal, intiem feiten ongeveer airco in het Museum van de stad van New York op donderdag.
Dus wat doen we? Die in de voorsteden kunnen meer toepassingsvensters te winnen van cross-ventilatie herbouwd kunt weergeven en fabriceren van meer bomen op hun rug veertig te tonen van de schaduw.

Een gedachte over “Koude Woolrich jassen dames harde feiten maar geen sigaar nadert centrale ac en uw gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *